dijous, 10 de juny de 2021

PROFESSOR/A D'ANGLÈS PER ACADÈMIA D'IDIOMES A VILANOVA I LA GELTRÚ

Descripció:

Busquem un/a docent amb experiència en el sector de l'ensenyament i/o lleure infantil. Ha de ser una persona sociable, activa, alegre, responsable, amb iniciativa, organitzada i amb una clara vocació docent, a qui li apassionin els nens i l'ensenyament.

Les seves funcions consistiran en impartir classes, dur a terme un seguiment de l'alumnat (assistència, notes, corregir, etc.), completar informes al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre com tractar i parlar amb els pares i mares dels seus alumnes, fer tallers, etc.

Després de la situació que hem tingut amb la covid també és important poder seguir les classes on-line, així que coneixements de plataformes com Google Classroom, Google Meet, etc són importants. 

 

Oferim:

Incorporació en una escola jove, dinàmica, amb un ambient de treball molt familiar i oportunitat de créixer junts. La possibilitat de compaginar-ho amb els estudis, ja que serien entre 10-15  hores a la setmana, amb possibilitat d'ampliar, en horari de tarda.

 

Requisits:

• Nivell d'anglès: Advanced o Proficiency (C1-C2), segons edats i nivells • Estar realitzant estudis i/o tenir la  titulació en Filologia Anglesa o Traducció, Educació Infantil, Llengües Estrangeres, o altres estudis similars.

• Es tindrà en compte l’ EXPERIÈNCIA prèvia en el camp de l'ensenyament com a professor/a d'anglès, així com la sensibilitat per comunicar-se i treballar amb nens i adolescents.

• Es valorarà positivament la possessió del títol de "monitor/a o director/a de lleure" de la Generalitat, així com experiència en "casals" o "esplais".

• També és important tenir coneixements bàsics d'ofimàtica.

• Capacitat de resolució de problemes / incidències i de prendre la iniciativa.

• Sentit del compromís amb el seu alumnat i el centre.

Les persones interessades poden contactar al següent e-mail:cristina@jumpthegapidiomes.es