dilluns, 13 de setembre de 2021

ADMINISTRATIU-ASSESSOR COMERCIAL-GESTOR TELEFÒNIC-RECEPCIONISTA-RRPP

Gaudeixo de més de 15 anys d'experiència en diverses àrees d'atenció al client. He sigut promotor en campanyes comercials, administratiu, recepcionista, RRPP, assessor comercial en gestió i direcció d'equips en el camp assegurador i energètic, tele operador comercial en el sector moda, viatges i a l'Administració pública de la Generalitat de Catalunya (012) .
Sóc una persona comunicativa verbal i no verbal, resolutiva , metòdica, flexible, adaptable al canvi , gestionadora de conflictes en situació d'estrès i frustració, coaching empresarial, motivador, emprenedor i sobretot amb un somriure a la cara i actitud positiva , que és la màxima garantia d'èxit. Busco un projecte sòlid, ESTABLE en el temps (res de campanyes amb data de caducitat) , amb fons i forma, consolidat i amb un equip de treball que aspiri a fites que ratllin l'excel·lència.
Si ets una empresa que s'identifica amb aquests valors , obro la porta a mantenir una entrevista personal i/o telemàtica en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h en el telèfon 609035675. Tinc total disponibilitat d'incorporació immediata a partir d'aquest dilluns dia 6 de setembre.
Et demano reciprocitat i respecte mutu per a les persones que estem llaurant-nos un futur en el camp laboral i professional.
Gràcies per la teva paciència en llegir-me i espero la teva trucada.

Cuida't molt apreciat lector/a.