dilluns, 22 d’abril del 2024

SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ D’UNA PLAÇA DE PERSONAL D’OFICI DE LA CATEGORIA LABORAL CONSERGE, RESERVAT A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL I/O DE DESENVOLUPAMENT

 

a) Discapacitat intel·lectual: tenir discapacitat intel·lectual i/o de desenvolupament i la condició de discapacitat/ada amb grau igual o superior al 33%.

b) Posseir la capacitat funcional per a l’exercici de les funcions del lloc de treball (dictamen EVO)

c) Nomenar un tutor / interlocutor que faci el seguiment del procés.

d) Titulació: estar en possessió del certificat d’escolarització o certificat d’estudis primaris, equivalent o superior, abans que no fineixi el termini de presentació d’instàncies. Les equivalències o homologacions de titulacions hauran de ser aportada per l’aspirant mitjançant la certificació expedida, a tal efecte, per l’organisme oficial competent.

e) Llengua catalana: els aspirants hauran d’acreditar el coneixement corresponent al nivell bàsic de català A2 (antic A bàsic) amb independència de la seva nacionalitat. En cas de no acreditar-lo hauran de realitzar la prova corresponent.

f) Llengua castellana: els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar els coneixements de llengua castellana de nivell intermedi, mitjançant els certificats següents:

 

  • Haver cursat la primària i la secundària a Espanya.
  • Diploma d’espanyol (nivell intermedi) que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d’octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l’obtenció d’aquest.
  • Certificat d’aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d’idiomes.

 

Més informació i apuntar-se a l’oferta https://seuelectronica.vilanova.cat/ofertes_de_treball